Mijn droge piekhaar is verleden tijd met dit droog haar masker van Kerastase Nutritive

Het is verleden tijd met mijn droge haar. Ja, u zult nu wel denken waar heeft die het over? en dat kan ik u niet kwalijk nemen. Ik zal het voor u uitleggen. Mijn grote haarbos, waar ik na 45 jaar nog geen enkel verval of sporen van kaalheid in kan terugvinden, had 1 hele verschrikkelijke karaktertrek. Het is langdurig droog. Ik maakte me er nooit zo’n kwestie van. Het was in de morgen vaak wel kammen geblazen, maar was voor mij gewoon part of life zogenaamd.

droog haar olie

Een maatje van mij die ineens met haar hand door mijn haar begon te kroelen, maakt er een bemerking over. Zij had er ook altijd last van gehad, droog en beschadigd hoofdhaar. Maar ze onthulde dat ze Kerastase kappersmerken is gaan gebruiken. Met shampo en keratine haarmaskers van Kerastase en dat ze al snel de positieve invloed van deze Kerastase haarproducten ging merken.
 

Weg met droog haar dankzij Kerastase Haarproducten


Geen droog, weerbarstig haar meer, maar heerlijk zacht haar dat door de vingers gleed is wat ik merkte toen ze mij uitnodigde om met mijn vingers door haar haren te voelen. De volgende dag ben ik gaan shoppen en ben aan de slag gegaan. Om je haar vitaal te houden leek het mij toch wel een goed idee om meer aandacht hieraan te gaan schenken. Toen ik met de Kerastase shampoo aan de gang ging en las ook nog een verduidelijking over wat Kerastase Nutritive doet. Ze zeggen dat het een scala is van voedende middelen voor dor haar. Met als doel om het haar weer droog haar voeding flexibel te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kerastase pakt de oorzaak van de uitdroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk peil van indroging aan te pakken.

Mensen! Ik kan u zeggen dat het een weldaad is voor mijn haren en toen mijn vriendin weer langs kwam en haar vingers door mijn haren liet glijden keek ze me glimlachend aan en zei fluisterend met haar warme diepe stem die zo zalig klinkt in mij als ik haar hoor spreken: Kerastase haarmasker, liefje?.........Ja Kerastase…., what else?, was mijn antwoord.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn droge piekhaar is verleden tijd met dit droog haar masker van Kerastase Nutritive”

Leave a Reply

Gravatar